RakyatPro

BUKAN SEKEDAR BERITA

RAGAM

Cangkruk an ala suroboyoan


Suroboyo Rakyat Pro mlaku mlaku ndok suroboyo nggak onok bosen bosene dolor.Ngilangno stres lan padange pikir lan panase howo nek awan sumringat ndok kolet.Ojok lali ndok suroboyo onok nggon seng enak gae cangkruk,temu konco lawas utowo pengen ngrasakno reno reno panganan komplit sak ngombene ndok njero kono dolor.

Gak titk wonge seng teko.nggon iku jenenge kulinere bratang cidek kebon bibit suroboyo.Tanggal 2 oktober 2019 jam 8 bengi Rakyat Pro nyobak mampir ndok kuliner iku yoiku kuliner bratang kebun bibit.Sempat Rakyat Pro ketemu ngobrol ngobrol ambek pengunjung kuliner iku.Onok wong 7 ditakoni Rakyat Pro tibak.e wong wong iku kumpul konco lawas jarene,seko alumni smp seng onok ndok suroboyo, salah sijine ditakoni Rakyat Pro cak mik lan cak rokim jare nggon seng di gae cangkruk iki uenak pol, soale nggone enak panganane komplit sak ngombene,cak rokim lan konco koncone sering nglompok ndok kene nek lagi janjian ketemu ngobrol ngobrol.Kuliner iki bukak.

e sore sampek bengi jam 12 an dolor, masio ngono ndok kuliner iki yo onok hiburane elekton, sopo seng isok nyanyi lan kepingin nyanyi yo isok dolor karek rikues wes dilayani, ayo opo salahe nyobak koyok seng di takoni Rakyat Pro rombongane cak rokim lan cak mik.

masio ngono rego panganan sak ngombene murah meriah harga kaki lima rasa bintang lima.jare cak rokim.Ayo wes ndang rame rame ngejak anak bojo keluarga lan sopo ae seng pengen ngompol ngompol ndok kuliner bratang cidek kebun bibit nggone seng cocok lan nyaman. (Yud )

LEAVE A RESPONSE

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *